dijous, 16 d’octubre del 2008

*AV12_ Economia i Empresa


Economia:


INTERÈS pels INTERESSOS: Reflexions sobre el cost de vida i el cost addicional degut als interessos, impostos, diferències de preu segons els establiments... Reflexions que ens animin a estalviar, consells per invertir el capital estalviat... (Economia Domèstica & Empresarial)

TROBA DINERS per LES TEVES IDEES: Recull en forma de noticiari de les diferents fórmules per aconseguir diners cara a desenvolupar idees o projectes... enllaçada a una web més informativa dinàmica des de la facultat... Recull de Concursos, Beques, Ajuts, ... explicant novetats, formes de fer i treballar, incorporant valoracions, testimonis via entrevista d'algú que ho hagi viscut...

EL PREU de les COSES PETITES: les petites accions del dia a dia tenen un cost. Cal saber i valorar el que anem gastant i això és important per millorar canviant petites accions. Els clips poden fer un repàs de diferents suposats dies i anar sumant les petites despeses. Es pot fer una eco-versió de pocs segons per calcular l'estalvi de petites conductes a curt i larg termini. Uns altres clips poden informar de diferentes accions en un ambit determinat com per exemple a la seguretat social o altres serveis públics... i així saber el valor real comparat amb el que acabem pagant. Molts grups de vídeos poden recollir-se dins la mateixa col·lecció (de la mateixa manera que cada autor té un estil diferent).